Coronavirus.

Stod i duschen och det sista jag fick med mig in där var coronaviruset i huvudet. Så det var självklart att jag var tvungen att fundera lite på det. Kom egentligen inte fram till något annat än att det typ är ett förkylningsvirus som kan döda äldre och de i riskzonen. Det sägs så i alla fall och jag får väl tro de lärde som man säger. Men… Man stänger alltså gränser och rent egoistiskt så köper man upp allt som finns i butikerna. Handsprit lagras och jag såg att exempel Blocket inte godkände sådana annonser. Cred till er faktiskt. Såg även att det var nån grupp från begåvningsreserven som försökte lura äldre genom att få handla åt dom. Sånt tål jag inte och en frispark när de sitter på knä förtjänar dom helt enkelt. Grattis ni är kass. Nej men coronaviruset då.. tillbaka till det en stund. Det man egentligen borde tänka på är att se till att man följer sunt förnuft och är man sjuk på nått sätt, stanna hemma. Tvätta händerna, nys, hosta och greja i armvecket. Ganska normalt helt enkelt. Grejen är att vi vill inte ha en snabb smittspridning, det kommer haverera hela sjukvården och de som ligger i riskzonen är de som kommer drabbas hårdast. Blir det många fall så kommer man till slut få göra prioriteringar. Då börjar vi närma oss en katastrof. Jag vet att sunt förnuft ser annorlunda ut hos människor och läser man ovan igen om de som vill lura gamla genom att handla åt dom så har de inget förnuft alls. Jag skulle skrivet om kvinnor och barn här egentligen men jag får helt enkelt göra en post till för denna blev lång. Ta hand om er och de närmaste, även de du kanske inte känner, det vinner vi på i längden.

Skrivet av : Mah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.