Coronavirus, Kvinnor och Barn.

Det var egentligen hit jag ville komma i mitt förra inlägg, men det blev alldeles för långt. Kanske kan jag hålla det kortare nu. Min tanke jag fick eller jag kanske läst någonstans är om det problem som uppstår vid ett stort utbrott av coronaviruset och att folk tvingas vara hemma. Där hemma finns det tyvärr fortfarande män. Förövare som slår och som våldtar sin kvinnor och barn. Tänk dig en situation där du låses in flera dagar tillsammans med en sjuk människa som gör allt för att kontrollera dig. Detta är egentligen en allmän uppmaning till de människor som vet att något inte står rätt till. Försök vara uppmärksamma och hjälp redan nu. Innan vi kanske har en sån situation. Finns nog tyvärr redan sådana situationer runt om i världen just nu. Detta händer ju givetvis jämt och ständigt och är ju inget nytt och du borde ta ditt ansvar som medmänniska oavsett. Men om du nu blir beordrad att sitta ”fängslad” ett par dagar med den här människan, den paniken och den ångesten måste vara fruktansvärd. Så låt oss hjälpa innan.

Skrivet av : Mah

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.