Påsk och Corona?

Nu idag är det påskafton och vart jag än vänder mig så är folk samlade, grillar och umgås. Man kan säga att från idag och fjorton dagar framåt kommer vara en viktig mätpunkt i denna epedemi. Om Sveriges siffror håller sig stabila nu framöver så kan den där Trump sänka sig lite och kolla över sitt egna land istället. Även om det blir värre nu, så kan Trump faktiskt hålla käften helt enkelt och fundera över varför de massgravar som grävs på Hart Island, New York ens grävs. Städa i sitt egna hus kanske vore det bästa. Jag gillar ändå Trump, det visar att även de som har dåligt med EQ kan bli något här i världen. Grattis. Men åter till Sverige. Än så länge tycker jag personligen att vi som land har gjort ett bra jobb. Fortsätter vi så här så kommer vi komma lite skadade men inte helt trasiga ur den här epedimin. En tanke till de alla som gått bort är på sin plats och deras anhöriga. Med alla menar jag globalt. Hjälp varandra och visa att vi inte är egoistiska svin varje dag, varje vecka året runt. Ta vara på er.

Skrivet av : Mah

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.