Då var det snart slut…

..på påsken i alla fall.  Det får mig att fundera lite. Klarade vi av den här påsken på ett bra sätt och höll oss ifrån varandra? Tittar jag på mitt eget sätt att fira påsk så är svaret nej där. Människor umgås hela tiden och Corona smittan är inte över . Förmodligen är den inte över på långa vägar. Regering och experter i området har gjort allt rätt skulle jag vilja säga, men det är vi medborgare som är en aning dumma i huvudet tror jag. Nu ska jag inte dra alla över en kam, men den stora delen. så nu har vi 14 dagar på oss att se hur detta utvecklas. Problemet är att vi inte är det enda kristna landet i världen så påsk firades nog på liknande sätt överallt i världen. Det borde ta höjd ordentligt nu under 14 dagar, om inte… så kan vi nog pusta ut? eller?

Skrivet av : Mah

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.