Sluta med reklamen journalister!!

Nu kan det vara dags för media att ta lite ansvar igen och släppa gårdagens nyhet. Det sexköp som gjordes för ett par dagar sen kan nu släppas och media kanske kunde fokusera på det riktiga problemet? Sexköp och trafficking är det riktiga problemet inte vem som köper. Det var bra att det kom ut för det skapades debatt när en kändis köper sex. Men det är nu det riktiga arbete börjar. Så all journalister där ute, fokusera! Sluta med era skit reportage om hur vissa matjättar tömmer hyllorna på en persons produkt för att ge kvinnor i utsatta positioner hjälp. De hade aldrig tänkt tanken om det bara var polisen som åkt fast i razzian. Vart tog förresten den dabatten vägen? Poliser är till för att uppehålla lag och ordning. Inte köpa sex osv. Sparka han åt helvete och ge han ett jobb att plocka skruv i påse istället. Fast finns det bättre behövande till det jobbet så får han gå arbetslös helt enkelt. Sluta med gratis reklamen nu media av alla dess slag. Fokusera och gör skillnad för en gångs skull. För lyssna ni på människor journalister och ni agera som moralisk kompass. Idag är det eran fame, like och sedeln som bestämmer. Ta vara på varandra.

Skrivet av : Mah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.