Ett enkelt meddelande!

Kör ganska mycket bil och jag vet inte hur många gånger jag blir frustrerad av långsamt körande människor? ” här tänker jag ligga i 50 på 70 väg” jaha? Har du tänkt att den bakom kanske har planerat sin körning och vill fram till sin destination? Nej inte det nej.. Biltillverkare världen över, hör upp! Ge oss ett enkelt system som gör att man kan skicka ett meddelande till bilen framför och säga till den långsamt körande personen att antingen öka farten eller köra åt sidan. ” jag skulle bli jättestressad av en sån funktion”. Jaha? Nånstans bryr jag mig inte. Låt då nån annan köra, sluta stressa och kör istället, cykla, gå, åk kollektivt. Men sluta kör så jävla sakta!! Denna funktion borde man bara kunna använda när bilen håller minimum 15 km/h för låg fart framför. Vi har GPS system i allt. Bilen känner av vilken hastighet det är på vägen. Kör bara!! Ta hand om varandra även på vägarna.

Skrivet av : Mah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.