Beirut exploderar.

Ett lager som funnits sen 2014 med diverse konfiskerade vapen och onekligen bomber har exploderat i Libanons största stad Beirut. Detta är i min värld helt sanslöst, hur kan man ens ha detta lager kvar och varför destrueras inte sånna här saker på löpande band? Vem som är den skyldige är inte det viktiga i detta läget som media gärna vill spekulera i. Mina första tankar går till de döda, skadade och deras anhöriga. Min tanke och så många andras människors tankar är med er idag. Inte. Nog med den ekonomiska kris ni befinner i er. Det oroliga land ni har haft i decennier, detta är inte ett steg i rätt riktning. Det är nu de rika länderna ska ge sig in och hjälpa till. Men det är bara Libanon eller hur? En fluglort på världskartan.. Det är tyvärr där ni har fel. Beirut är en stad på minst 2 miljoner invånare. Hjälp nu till som vi hade gjort om det gällt en europeisk eller en amerikans stad. Förresten ett stort tack till Aftonbladet som liknar detta med Hiroshima bomben som lite drygt dödade 140000 människor tills slutet av andra världskriget. Bra liknelse. Hoppas bara ni inte ens är i närheten av att ha rätt. Ta vara på varandra.

Skrivet av :Mah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.