Corona är tillbaka. Grattis världen!

Ibland funderar man på hur allt hänger ihop? Länder öppnar upp, turismen ökar, vi sitter tätt och fint ihop. Man kan läsa att ett ving hotell stänger ner efter 10 personer i personalen är smittade. Corona sprider sig super fort i det annars ganska skonade Australien. Donald Trump tycker det går bra med coronaviruset när 155000 människor har dött av det i USA. Trumps bristande respekt till de som sörjer är ett hån mot alla människor. Anders Tegnell dissar munskydd, vi behöver inte det i Sverige än, kan komma en tid då vi får omvärdera. Frågan är om den tiden kommer lika snabbt om det vore tvång på mask redan nu? Jaja.. Vi försökte att blåsa liv i ekonomin genom att släppa på alla restriktioner, på bekostnad av människor och redan hårt ansatt sjukvårdspersonal. Men ja ja.. Några extra kronor i smarta buisness mäns fickor är vad vi fick av detta. Personligen tror jag att helvete kommer bryta ut till hösten. Ta hand om varandra och tänk en extra gång.

Skrivet av : Mah

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.