Kontakt

Skicka tips, synpunkter och frågor till Direktanyheter@gmail.com

Du kan vara helt anonym när du skickar tips eller synpunkter.  Var noga med att säga till om du vill ha ditt namn med, annars vid eventuell publicering på bloggen så blir du anonym.

Lämnar aldrig ut en ”källa” till någon annan. Ditt mail raderas efter att det lästs och eventuellt svarats på.  Dock så är säkerheten på internet väldigt svajig och det går inte att garantera att mailen inte är övervakad av diverse instanser.

Försöker svara på alla mail, men ibland hinns det tyvärr inte med.

Kommentarer som skrivs på bloggen granskas inte före publicering. Du ansvarar för vad du skriver i kommentarsfältet. Svensk lag tillämpas på bloggen och hot eller liknande tolereras inte. Håll en god ton och behandla övriga kommentatorer som du själv vill bli behandlad.

Respektera andra människors åsikter och tillför något till bloggen istället för att trycka ner varandra.

Lagen 1998:112 BBS-lagen (Bulletin Board System) tillämpas på bloggen precis som det ska vara.

Det plockas bort en hel del kommentarer som inte följer lagen ovan. Vid grova överträdelser så blockeras personen i fråga på bloggen. Näthat och nätmobbning är inget som skall frodas och ska bekämpas i alla dess former.

Direkta Nyheter drivs ideellt och arbetas med på fritid.

Vill du läsa mer och hjälpa till med de faktiska kostnader det finns för att driva en blogg, så är du välkommen med ett bidrag. Bloggen använder Paypal där de flesta betalningsmetoder finns tillgängliga och är säkra.

 

 

Skicka oss ett meddelande