Om

Bloggen Direkta Nyheter är en sida för vissa nyheter, evenemang och diverse särintressen. Alla analyser och ställningstaganden är skribentens egna. Just det som bloggen heter är på det sättet som den skrivs. Helt direkt i första tanken, med de känslor som ligger bakom de tankarna. Ingen analytisk förmåga eller eftertanke används i skrivandet. Kanske känns igen som en annan Vlogg/Blogg samhällsdebattör? Säger inga namn men namnet börjar på swish tror jag? Skulle också vilja ha det namnet det klart, skulle underlätta något fruktansvärt.

Bloggens skribent är en vanlig arbetare med familj mitt i det svenska samhället. Så vardaglig som går nästan, en av alla , ungefär som ni alltså.

Den här bloggen startades även som en motpol till den högerinspirerade blogg verksamheten som sprider dynga dygnet runt. Att denna blogg då är en vänsterblogg låter väl ganska självklart. Så är inte fallet. Denna blogg är helt partiobunden. Denna blogg drivs av känslor.

Alla partier och organisationer granskas på samma sätt. Vad som sen publiceras är en helt annan sak. Ofta står vissa partier och organisationer för mer skandaler, rent idiotiska beslut och förslag än andra. Denna blogg bygger på solidaritet och moral. Eller?

Lika människovärde är en byggsten för denna blogg. Man får vad man förtjänar helt enkelt.

Man kan kommentera fritt på bloggen men tänk på att följa lagen och inte trycka ner dina medmänniskor. Alla människor har rätt till en egen åsikt oavsett vad den är.

Denna blogg är helt ideell och skrivs på fritiden. Det tas emot donationer för kostnader och för att få denna blogg att lyckas att hålla sig uppe så länge som möjligt.

Bloggens enda donations möjlighet är via Paypal och det är en säker och nästintill anonym betalningsmetod. Går att använda de mest vanliga betalningsmetoderna.


Vi tar och bygger något tillsammans.